lördag 23 oktober 2010

Trött

Bjöd två par på middag i går. Blev sen middagslagning då älskling kom hem senare än tänkt, men ja... Gott blev det i alla fall!
Innan maten hände dock mindre trevliga saker. I ugnen hade vi potatis på tillagning och vår urgamla spis blir väldigt varm utanpå, dvs glaset till ugnen bränner man sig lätt på. Jag sa till grabbarna i köket att passa så barnen inte lade händerna på ugnen. Men, så hände det... Alfons, 10 mån började tokskrika och mycket riktigt, han hade hunnit dit. Sköljde med kallt vatten men sjukvårdsrådgivningen rådde dem till att åka in med honom så han skulle få det omlagt. Anna å Micke åkte alltså innan vi hade hunnit med middagen. Emil var trött å grinig, Lova mitt i nattningen... Ibland blir det inte som man tänkt sig. Med enbart Micke och Monika kvar åt vi middag och surrade och drack vin och öl... Härligt! Fick även känna bebissparkar från Monikas mage och jisses så mysigt!!!!! Tänk att det ligger en liten där inne... Underbart!
Blev en den kväll, somnade vid 02 och Emil behagade vakna 07............ Behöver jag säga mer än att jag är trött? Mamma, Nisse, Sofia och mormor var här idag och grattade prinsen. Pengar, hemsticke socka och leksaker och kläder :) enbart det bästa till den bästa :) Tack!!!

Hann ut med jaffa en sväng på jakt i morse, tog Emil i ryggan och så lunkade vi ut i solen och nysnön. Tänk så bra man har det ändå!

Nu - hopp i säng!

1 kommentar: