måndag 3 maj 2010

Maj

Redan maj och i morgon blir vår guldklimp hela 7 månader...
Tiden går fort - tåls att upprepas många gånger om!
Häromdagen började han helt sonika att hålla i vällingflaskan själv - det ser så gulligt ut. Skönt att inte alltid hålla i den... Han är så duktig. Står nu emellanåt på knäna och svajjar också och drar sig fram på golvet! Inte länge kvar tills han kryper antar jag. Han pratar och är glad, men kan å andra sidan bli riktigt arg om det inte går som han vill. Kan man älska någon mer? Vilken känsla det är alltså, sitt eget kött och blod.

Helgen spenderades i Hemavan och vi hade ju trevligt värre.
Papporna gjorde "byn" på fredagen medan mammorna körde sitt race på lördag.
Det här med krogen har ju sin charm, men nog är jag nöjd om jag går ut en gång per år. Full som en kastrull, föll och slog läppen i backen och tur var det väl att vi stannade hemma och inte gick vidare när vi tagit oss hem från krogen... Gårdagen hade nog sett helt annorlunda ut då. Kul var det i alla fall, riktigt kul.
Hann även med lite slalomåkning på lördagen, där kroppen fick känna att den minsann inte är ett dugg tränad. Benen värkte och svetten lackade, bara att satsa på mer motion framöver...

Idag åkte vi till Bjurholm på badet. Bebbarna älskade vattnet än om det var lite kallt idag...
Jag kan för övrigt inte förstå varför Vännäs inte tillhandahåller en simhall till allmänheten och befolkningen. 90% av alla som var i Bjurholm i dag var från Vännäs. Kanske dags att fundera på det, Vännäspolitikerna?


Lite bilder från helgen:


















Jag...



















Anna å Jag "ego-poserar". Då ska man tydligen titta ner
med huvudet och hålla kameran högt :-) Man får värsta "sängkammablicken". 
Just det, pluta med läpparna också, viktigt!
















I slalombacken.



















Moi och snygga syrran.

1 kommentar: