måndag 26 april 2010

Resa och Grin

Nu har vi bokat upp oss på en resa till Göteborg i slutet av maj.
Jag och Emil åker på måndag och pappa kommer på torsdag, för att sedan åka hem tillsammans på tisdagen därpå! Blir ju görkul...

I helgen ska vi dessutom till Hemavan och fira Valborg med Anna å Micke å Affe. Värst vad vi är i utflyktstagen!

Dagen har egentligen bara bestått av en sak: Grin. Grin, grin och åter grin. Vad ska man göra liksom? Mer än att försöka bära och trösta och vyssja så gott det går. Lilla älsklingen hade 39 grader vid middagstid, efter en alvedon somnade han en halvtimme för att vakna som en lärka när pappsen kom hem från jobbet. Han trodde inte ett dugg på mig när jag sa att Grin-Ollen hållit låda hela långa dan...
Hoppas han mår bättre i morgon och tack Statoil för att ni börjat sälja receptfria läkemedel. Det räddar nog natten skulle jag tro!

I övrigt hade vi mammaträff på andra sidan i dag. Vi närvarade en kortis, då Emil inte var ett dugg nöjd. Trevligt med gott fika och lovligt surr om allt som har med barn att göra. Dom som inte har några barn kan nog bli lite less på att tjat om mat, blöjor, grin, sovtider och rutiner... Det är liksom det som är vardagen nuförtiden. Man har inte höga krav med andra ord.
Passade även på att putsa fönstren ute på altanen medan Emil sov - nu är det bara utsidan kvar på några av dem.

I hallen står nu även ett ANTAL kartonger från gamla huset. Saker som vi inte behöver nu, men som är för skadliga för att slänga bort. Orkar inte ta tag i det nu i kväll utan lämnar det till morgondagen, då det även bjuds på lite städ. I gamla huset. Nu hoppas jag verkligen att vi blir av med det, så att vi kan gå vidare med livet och lägga fokus där det behövs, i vårt nya, fina, stora hus!

1 kommentar:

  1. Krya på grinollen eran! Vad kul med en liten resa att se fram emot! kram

    SvaraRadera