torsdag 11 februari 2010

Full rulle

Så där ja, äntligen har en lugn stund infunnit sig.
Besöket har åkt hem ( tyvärr) och gossebarnet har somnat. Utan trots också. Det är inte illa för en spölandsdräng...
Vågar dock inte hoppas på för mycket, utan det får visa sig om min teknik ger utdelning om några dagar. Man ska inte "ropa hej" för tidigt.

Igår besökte vi Öppna Förskolan. Premiär faktiskt, eller nja, vi har väl stuckit in näsan nån gång i samband med vägning. Känner att det är först nu som vi har någon glädje av att vara där. Nu när Emil gillar lite skallror samt ligga på mattan och titta på alla barnen. Han var i alla fall så duktig, inte ett knyst på hela tiden vi var där - social och nyfiken...
Idag tog vi en långpromenad på ca 2 tim med Anna å Affe - så lång att vi till och med unnade oss pizza till middag... Ligger på plusminus noll igen alltså.

Emil har verkligen hajjat det här med att rulla över på mage nu. Så fort jag lägger ner honom på rygg på filten är han snabb att vända runt. Däremot verkar han ha glömt hur man vänder tillbaka igen och tålamodet han ärvde av sin mamma får komma till användning. Det vill säga att han inte har nåt tålamod alls, utan skriker tills jag vänder på honom. Varför ska man anstränga sig i onödan?
Hans koordination med händerna utvecklas hela tiden också, igår tog han upp tutten från knäet och lirade in den i munnen - ALLDELES själv! Jag var alldeles hänförd och nu vill jag helst konservera honom. Han kommer förmodligen inte få gå ut ensam eller sova i eget rum förrän han är i alla fall... typ 35? Verkar väl realistiskt?















Emil inte fullt 4 mån och pappa

1 kommentar:

  1. Tjenare bryden! Jo ja gjorde det förut, men inte nu längre.. Men ja vet en sida du kan beställa, en duktig liten tjej! http://zweets.blogg.se/category/salda-namnsmycken.html

    Kram från oss

    SvaraRadera